Meedoen

25_jaar_029
Aanmelden

Is Uw kind tussen de 6 en de 12 jaar en heeft het een verstandelijke beperking dan kunt u uw kind telefonisch aanmelden op nummer 020-6432468.
De combinatie met een lichte lichamelijke beperking is over het algemeen geen probleem,mits uw kind zelfstandig naar het aard kan lopen en zelfstandig rechtop kan zitten.
Na de aanmelding wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een kennismaking. Daarna volgt de eerste echte rijles.
Mochten alle lessen vol zijn dan bestaat er een mogelijkheid om op een wachtlijst geplaatst te worden.

Plaats en tijd.

Het paardrijden vindt plaats op Manege Nieuw Amstelland,
Jan Tooropplantsoen 17
1182 AC Amstelveen
tel: 020-6432468

1e Les : Zaterdag van 15.30 tot 16.00 uur in de binnenbak.
2e Les : Zaterdag van 16.00 tot 16.30 uur in de “ponybak”.
Het opstijgen begint om ± 15.20 uur.

Tarieven.

 Er wordt betaald per half seizoen (20 lessen). De ruiter krijgt van de Stichting Speciaal Paardrijden Amstelland aan het begin van de nieuwe betalingstermijn een rekening om het bedrag over te maken.
Nieuwe ruiters kunnen losse lessen betalen, totdat zij zeker weten dat ze doorgaan met het rijden. Losse lessen moeten voor aanvang van de les voldaan worden aan de bar in de kantine.

Een paardrijles kost     € 7.00
20 lessen kosten            € 135,-

Aan- en afwezigheid

Paardrijden is niet een sport die je zo af en toe kunt doen. Regelmaat is, zowel voor de ruiter als voor de hele groep, van groot belang. Het kan natuurlijk voorkomen dat een ruiter eens ziek is, of om een andere dringende reden afwezig is. Het is echter heel belangrijk dat iedereen er zo vaak mogelijk is! Probeert U dus een afzeggingen zo veel mogelijk te voorkomen.
Het is de bedoeling dat iedereen, ongeacht in welke les ze rijden, om 15.15 uur op de manege is. Dit voor het geval de les in één groep gaat rijden. Is uw kind niet in staat om zo lang te wachten, bespreekt U dat dan met uw instructeur. Er wordt dan naar een oplossing gezocht.

Indien de ruiter verhinderd is, dient dit zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk vrijdag aan de manege doorgegeven te worden. In geval van nood, zoals plotselinge ziekte, kunt U de manege op zaterdag nog voor 12 uur bellen. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer 020-6432468.
Het tijdig afmelden is van groot belang. Wij kunnen dan van tevoren beslissen of we de groepen samenvoegen. Daarbij is het voor onze personeelsleden erg vervelend om paarden of pony’s op te zadelen voor ruiters die plotseling niet op komen dagen. Ook voor de paarden en pony’s is dat heel vervelend, en gelooft U het maar, dat gebeurt toch vaker dan u denkt.
Dus: graag op tijd afbellen!

Vakanties.

Er wordt op 40 zaterdagen door het jaar heen gereden. In de kerst- en  zomervakantie wordt er een pauze ingelast. Tijdens de overige vakanties gaan de lessen gewoon door.

Route.

De manege is vanuit Amsterdam, Amstelveen en omstreken heel makkelijk te bereiken met eigen vervoer en het openbaar vervoer. De volgende bussen stoppen bij halte Amstelveenseweg / Nieuw Kalfjeslaan:
170 en 172
U loopt het Amsterdamsebos in, over het spoor, eerste weg rechtsaf. U passeert een aantal woningen aan uw linkerhand en dan ziet u vanzelf de ingang van de manege.
Komt u met de auto dan neemt u de 2e weg rechts.

Comments are closed.